Snel je rijbewijs halen?

Rijschool Jorritsma Peugeot 3008

Volg een spoedcursus bij ons!

Binnen 3 weken of minder je rijbewijs halen? Dat is zeker mogelijk bij ons door een spoedcursus af te nemen. Iedere leerling is anders en daarom start de spoedopleiding altijd met een proefles. Tijdens de proefles gaat de instructeur kijken en inschatten hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt op basis van je werk of studie. Als je vervolgens de weg op gaat, rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief vanwege het feit dat na 4 uur het gedaan is met je concentratie en motivatie en heb je je limit bereikt voor hoeveel stof je per dag kan opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt omdat er overdag veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leer- en oefenmomenten zich voordoen. Echter is het wel handig om een aantal keren te ervaren hoe het is om s ’avonds te rijden met weinig verkeer en in het donker.

Direct een proefles aanvragen

De kosten voor je opleiding zal je direct weten na het afnemen van je proefles. De instructeur schat ongeveer hoeveel lessen je nodig zult hebben. Die proefles is  gratis.

Wil je direct een proefles bij ons aanvragen? Dat kan heel simpel en snel met behulp van het formulier!

Spoedcursus aanvraag formulier

Vul het formulier volledig in alsjeblieft

Waarom voor ons kiezen

Lage kosten

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen.

Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Veilig & vertrouwd

Hoog slagingspercentage


Keurmerk

Minder les door  goede lesmethoden

Laag tarief

Betaal in termijnen


Scroll naar top
Klantenservice Rijschool Jorritsma
Hallo, kunnen wij je ergens mee helpen? Start direct een chat!